Parkering i Olasrudveien – kan andre se barnet bak bilen din?

En av fordelene med å bo i Mortensrudgrenda er den store lekeplassen som mange barn benytter daglig. I det siste har vi dessverre observert flere farlige parkeringer i sørenden av lekeplassen der mange barn skal krysse Olasrudveien.

  henger-skjuler-sykkel  
Dette bildet viser en henger parkert helt inntil der barna går ut fra lekeplassen. Kan du se sykkelen som står parkert bak hengeren? Her er det en lastebil som har parkert ved den andre gangveien ut fra lekeplassen. For de som kommer forbi her er det umulig å se barn.
sykkel-bak-tilhenger lastebil-fra-siden

Olasrudveien er en kommunal vei så velforeningen har ingen adgang til å taue bort biler herfra eller komme med andre reaksjoner. Styret vil sende et brev til kommunen med disse bildene for å be de sperre av muligheten til å parkere biler her.

Vi i styret vil på det sterkeste oppfordre alle til å parkere hensynsfullt i grenda. Da må du tenke på at det kan komme barn fra lekeplasser og det er ikke alle som er like godt kjent i grenda, eller kjører sakte nok til å kunne stanse.

Bymiljøetaten har en døgnåpen vakttelefon som alle kan ringe når det observeres farlige parkeringer. Denne kan man nå på nummer 23 48 21 00 og jeg oppfordrer alle til å benytte seg av denne. Vi vil ha et trygt nærmiljø og har ingen barn å miste.

Med vennlig hilsen,
Styret i Mortensrudgrenda Velforening

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *