Gjenstående arbeider etter fiber

Etter fiberleggingen er det noen lag som har behov for å asfaltere hele gaten sin, og vi har fått et tilbud fra OBOS entreprenør for dette. Det var ganske kostbart så vi har innhentet et alternativ tilbud, men det har tatt noe tid. Nå er det til vurdering hos de lagene det gjelder ut denne uken. Entreprenøren til OBOS gir gratis rigg for asfaltering forutsatt at asfaltering og andre oppfølgingspunkter tas samtidig, så derfor har ikke andre ting blitt gjort mens vi har innhentet tilbud. Men vi jobber for at dette nå skal kunne avklares og startes opp så snart som mulig.

For gatelys er planen nå at det skal gjøres grundige undersøkelser og finne eksakte skadesteder i løpet av uke 26 og 27, planleggs utbedring i uke 28 og så utføre dette i uke 29-34.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *