Informasjon fra styret

logo_staende_sort_RGBStyret jobber for tiden med en rekke saker. Vi vil fortløpende informere via Facebooksiden og hjemmesiden om disse, men ønsker også å informere med dette brevet, som ble postlagt alle postkasser i forkant av fotballkampen søndag 21. august.

Kurvballstativ og lekeplassen for ungdom
De fleste har trolig sett at kurvballstativet fortsatt står på lekeplassen, noe som ble diskutert på årets generalforsamling. Vi er i prosess med å finne nye muligheter på lekeplassen tilrettelagt for eldre barn og ungdom. Er det noen som har ønsker eller forslag kan de gjerne ta kontakt med oss i styret på styret@mortensrudgrenda.no eller telefon 40454597.

Sykkeldag
Vi har satt dato for sykkeldagen i høst, og denne blir 25. September. Mer informasjon kommer i invitasjon senere.

Kabel-tv
Vi er i dialog med Canal Digital vedrørende komplettavtalen. Flere har vært i kontakt og ønsker en mulighet for å ha bredbånd fra Canal Digital uten kabel-tv pakken. Canal Digital er i en prosess for å tilby dette, men kan ikke ennå si om dette vil gjelde for oss og hvordan. Vi holder dialogen med Canal Digital fremover og vil informere om dette.

Parkering
Skiltene for parkeringsforbud på velforeningens område er satt opp og vi har en avtale med kranbilselskap som har hentet flere hengere som har vært hensatt ved lekeplassen. Vi har også sett flere parkeringer langs den kommunale Olasrudveien som blokkerer sikt for bilførere som ikke kan se barn som kommer fra lekeplassen. Vi oppfordrer til å ta hensyn ved parkering og holde lav fart ved passering av lekeplassen.

Planprogram for Mortensrud
Kommunen vil i august legge ut planprogram for Mortensrud på høring. Styret vil gjennomgå dette og gi innspill. Vi oppfordrer beboerne i grenda til å sette seg inn i planen og gjøre det samme.

Med vennlig hilsen
Styret i Mortensrudgrenda Velforening

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *