Om Canal Digital

Styret har fått flere henvendelser om Canal Digital og tapte tv-kanaler. Styret har full forståelse for at komplettavtale-medlemmer er skuffet over å miste 13 tv-kanaler.

På generalforsmaling i 2013 ble det bestemt at Mortensrudgrenda velforening skulle binde seg til Canal Digital for 5 år. Styret forholdet seg til denne kontrakten, og har ingen mandat til å inngå avtaler med andre tilbydere av tv- og internettsignaler. Det har heller ikke blitt fremmet noe slikt forslag til den kommende generalforsamlingen 2. mars.

Styreleder får fortløpende oppdatering på forhandlingsprosessen, men vet ikke stort mer enn det som kommer frem i media. Partene forhandler, og Canal Digital har stort håp om enighet i løpet av kort tid. På styrets henvendelse om kompensasjon for våre medlemmer, har selskapet svart at vi får raskere internettlinje og kanalen CMore. Ytterligere kompensasjon i forhold til tapte kanaler må kreves direkte med Canal Digital. Styret oppfordrer alle til å betale fakturaen for Canal Digital som forfaller i disse dager. Purring og inkassovarsel blir sendt ut til vanlige frister.

De som ikke ønsker å være medlem av velforeningens komplettavtale, kan si opp denne avtalen skriftlig. Send epost til Mortensrudgrenda, eller post til Mortensrudgrenda Velforening, pb 68 1215 Oslo. Husstanden vil da fysisk bli koblet fra foreningens bakkenett. Ved påkobling til bakkenettet påløper en kostnad på ca kr 2000 for den enkelte husstand.

Mvh

Styret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *