Info om kabeltvskiftet

Jeg har fått vite fra Get at omkobling vil skje 17. og 18. Oktober. Alle vil få tilsendt informasjon fra Get snart om tidspunkt, der det vil være angitt en periode med et to timers vindu en av disse dagene for skifte. Nytt utstyr vil bli delt ut fra et rom som leies på Steinbråten Skole.

Jeg mottok i dag en returseddel fra Canal Digital. Det var ingen informasjon med denne, men regner med at denne er for å sende tilbake dekoder og kabelmodem for Canal Digital. Denne er gyldig til etter at byttet til Get skjer.

3 kommentarer til «Info om kabeltvskiftet»

 1. Hei igjen,

  Omsider kom jeg i kontakt med Get support. Jeg har ikke fått noe brev fra Get om utlevering derfor dette kaoset. Har nå fått beskjed om å hente utstyret fra nærmeste Get forhandler. Jeg henter det. Håper det ikke skaper noe mer styr nå mtp dobbel leveranse.

  Hilsen Ayesha

 2. Hei

  Når kunne vi hente utstyret fra Stenbråten skole? Det er ikke nevnt noe klokkeslett i meldingen din. Prøver å ringe Get support men det er lang ventetid. Er det mulig å få tak i utstyr idag?

  Mvh Ayesha Khan
  Olasrudveien 166

  1. Det står i brevet fra Get. Jeg antar de har åpent 17-20 i dag også, slik de hadde i går.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *