Stenbråten skole og lekeplassen

I en periode har vi ikke tillatt Stenbråten skole å benytte lekeplassen i skoletiden, men vi har nå hatt en dialog med skolen om dette og lagt historien bak oss. Det vil derfor være åpning for at skolen igjen benytter lekeplassen til turer i skoletiden.

Vi ønsker at lekeplassen vår skal være til glede for barna i nærmiljøet, og barnehagene har i lang tid brukt dette som et turmål. Samtidig er det viktig at bruken av lekeplassen er forsvarlig og ikke forårsaker skader på lekeapparatene. Det skal også være slik at om en gruppe benytter lekeplassen skal det være plass for andre til også å leke eller gå tur der.

Styret har samtidig bedt både skolen og barnehagene om å melde fra når de bruker lekeplassen, så vi kan få en bedre oversikt over hvor ofte dette skjer, og gjerne kan bruke dette når vi søker om forskjellige støtteordninger.

TIl slutt minner vi om at dersom man skal være med større grupper på lekeplassen (f.eks. en skoleavslutning eller bursdagsfeiring) så skal dette avtales med styret først. Eposten er som alltid styreleder (at) mortensrudgrenda.no. Så håper vi alle nyter sommeren videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *