Tilbud om ny dekoderboks fra Get

Get lanserte tidligere i år en ny dekoder, Get BoX. Styret har hatt kontakt med Get om denne boksen og nå kan grendas beboere velge å oppgradere til denne boksen om ønskelig. Vil man beholde dagens boks er det mulig. Prisen er den samme som før.

Vi vet at det har vært delte meninger om eksisterende boks, og testene av den nye boksen er positive fra flere, for eksempel DinSide; «Get-kunder har all grunn til å glede seg til den nye dekoderen! Den nye Get boXen blander tradisjonell TV med strømming, og det fungerer overraskende godt»

Den nye boksen er basert på Android TV med tilgang til mange apper, har innebygd stemmestyring, Chromecast og ny fjernkontroll som bruker Bluetooth. En annen endring er at boksen ikke lenger har innebygd wifi, så om man bruker gammel boks som wifi ruter så må man ha separat wifiboks.

Testene påpeker at boksen har noen barnesykdommer som Get skal jobbe med å fikse. Du kan finne linker til ulike tester og mer om boksen her; https://www.get.no/produkter/getbox. Hvis du ønsker det kan du beholde boksene du har i dag.

Prisen vil være den samme for alle beboere, og opptak er også inkludert på ny boks. Det vil bli satt opp noen kvelder hvor Get er tilgjengelige på lekeplassen for å levere inn gammel boks og få ny. Mer informasjon om dette kommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *