Nyhetsbrev på e-post fra Mortensrudgrenda Velforening

Generalforsamlingen har vedtatt at digital kommunikasjon fremover vil bli hovedregelen for Mortensrudgrenda Velforening. Det vil si at vi vil legge ut informasjon her og via nyhetsbrev på e-post i stedet for å distribuere informasjon til alle i postkassene. For å motta nyhetsbrev på e-post kan du fylle ut boksen under:

Nyhetsbrev

Få nyhetsbrev fra Mortensrudgrenda Velforening

Please wait...

takk for at du meldte deg på

Det vil også være mulig å be om å få informasjon på papir fortsatt. Enten all informasjon slik vi har hatt det til nå, eller om du bare ønsker årsmelding og sakspapir til generalforsamling. Da ber vi deg fylle ut skjema her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *