Byttedag 24. september

Vi i styret synes det er et veldig bra initiativ som blitt lagt opp på Facebookgruppen med en byttedag/loppemarked. Veldig fint med gjenbruk her i grenda. Vi holder av fotballbanen søndag 24 September kl 14-17.

De som ønsker og ha stand tar selv med seg bord eller bruker de som finnes på lekeplassen etter førstemann til mølla prinsippet (men vi oppfordrer til å dele på de bordene som finnes). Du kan selve velge om du vil selge dine ting eller om du vil bytte med noen andre. Det du har med deg til lekeplassen må du ta med deg hjem igjen hvis du ikke får solgt eller byttet det bort.

Vi har ikke gjort dette før og vil evaluere arrangementet i ettertid for å se om dette er noe vi gjentar og om vi må gjøre justeringer.

Ønsker du heller å donere ting til loppemarked uten å selge/bytte det selv oppfordrer vi til å donere til loppemarkedet til Mortensrud skolekorps. De har loppemarked 14. oktober.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *