OBOS og fiberproblemer

På generalforsamlingen og ellers på Facebooksiden vår er det meldt om problemer med fibernettet fra OBOS. Styret har jevnlig kontakt med OBOS og har tydelig gitt beskjed om at leveransen ikke er god nok hittil.

Vi har opplevd problemer som har påvirket hele grenda den 5. februar, 11. mars, 27. mars og igjen nå 29. mars. Vi har TYDELIG gitt beskjed om at dette er en uakseptabel ustabilitet. Det er også etterlyst SMS-varsling til beboere ved slike feil, da dette er et krav i følge kontrakten.

Etter påtrykk fra oss fikk vi før påske en beklagelse fra OBOS for ulempene med ustabilitet og de gir hele grenda en måned gratis internett, som vi vil trekke fra på neste faktura til beboere. Dette var før problemene i påsken, så vi har gitt beskjed om at dette også må kompenseres for.

For de som opplever problemer utenom disse dagene er det viktig at dere tar kontakt med OBOS kundeservice for å få løst problemene. Det kan for eksempel være de må gjøre justeringer på selve fiberkabelen inn til dere, eller det kan være programvareoppdateringer på nettverket som kan gjøre at nettet fungerer slik det skal være; stabilt og med god ytelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *