Brøyting etter snøfallet 16. januar

Brøytingen etter snøfallet 16. januar har vært ekstra krevende for vår leverandør. De hadde mannskaper ute helt fra natt til 16. januar og gjennom hele dagen og var i Mortensrudgrenda utover natten for å brøyte.

Det store snøfallet gav ekstra utfordringer, både for mannskapene til å komme seg frem til Mortensrudgrenda og ekstra slitasje som krevde reparasjoner før brøytingen kunne fortsette. Det var også problematisk for selskapet med biler som stod parkert eller som kjørte seg fast og hindret de i å utføre arbeidet. Alt tilgjengelig materiell var ute og jobbet fra leverandør.

Vi ber om at de som har tilbakemeldinger på enten skader eller manglende brøyting sender dette på epost til styret på styreleder@mortensrudgrenda.no, så kan vi følge dette samlet opp med leverandør.

Avtalen vi har omfatter ikke snørydding for inngangspartier og tett inn til garasjeporter. Vi må i tillegg lagre snø der dette er mulig, siden man ikke kan fjerne all snøen. Det er adgang til å legge snø i inngangspartier/parkeringsplasser ved husene og ellers der det må til for å løse oppgavene.

Styret viser ellers til årsmeldingen hvor det påpekes at mange beboere har satt opp gjerder eller utvidet hagen ut over sin egen eiendom. Dette gjør at de interne veiene som er regulert til å være 3 meter brede ikke har plass til oppbevaring av snø, spesielt ikke når vi har slike mengder som nå. Vi oppfordrer fortsatt til å tilbakestille til tomtegrensene. Kart og oversikt over tomtegrenser finnes enkelt på offentlige kart, for eksempel www.seeiendom.no

3 kommentarer til «Brøyting etter snøfallet 16. januar»

  1. Det er lagt en stor snøhaug som hindrer utkjøring fra garasjer og parkeringsplasser i Granebakken 37-51.Dette må kjøres bort som dere gjør andre steder

  2. Hvilken gate er det snakk om? Det er fint om det kan sendes en e-post som er informert om fra styret tidligere.

    Mvh Styret

  3. Hei Helge, det er ikke blitt brøytet uten for hus 28 og 30,
    . Når vil det bli gjort? Mvh Hus 28 og 30

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *