Lekeplassinspeksjon for lekeplassen

Et av punktene som ble tatt opp på forrige generalforsamling var tilstand på lekeplassen vår og lekeplassinspeksjon. Styret har derfor hentet inn tilbud fra de godkjente lekeplassinspektørene i Oslo-området og fått gjennomført første inspeksjonsrunde. Denne fant en del avvik som vi har tatt tak i.

Noen av dere har sikkert lagt merke til at den ene sklien på lekeplassen (den som var nærmest basketstativet) har blitt tatt ned. Dette er fordi denne hadde flere avvik etter standarden, og det ble anbefalt å bytte ut denne raskest mulig. Vi har bestilt et nytt lignende skliestativ.

I tillegg har det blitt funnet en del andre mindre avvik. Vi har derfor hatt en fullstendig gjennomgang av alle avvikene for å gjøre en samlet bestilling. Dette vil være en del små rettinger, men også litt større ting som utbytting av huskestativet på den «lille» lekeplassen, og legging av gummibark ved terrengsklien der.

Vi har valgt å bestille dette i år så vi slipper en prisstigning til neste år, og så vil dette bli montert så snart det er mulig. Det er noen temperaturgrenser som må oppfylles før det kan gjøres, så det kan være vi først ser alle resultatene til våren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *