Getfakturering og eFaktura

Årets første faktura fra Get kommer straks og denne er på 2300 kroner for første halvår. Med denne har vi også fått på plass eFaktura som gjør at man kan opprette dette når fakturaen betales. Vi vil sterkt oppfordre alle til å gjøre dette, både siden det er praktisk for dere og fordi det vil holde våre kostnader nede.

Som kjent fakturerer Velforeningen tre ganger i året:
– Kabelavtale i januar/februar
– Velforeningskontingent i april
– Kabelavtale i august/september

Vi har satt forfallsdato for faktura nå til 10 dager. Dette er på grunn av at det har tatt litt tid å få eFaktura på plass før denne faktureringen, og fordi vi har andre regninger som snart forfaller som gjør at vi ønsker å styrke likviditeten.

2 kommentarer til «Getfakturering og eFaktura»

  1. Hei Frank.

   Vi unngår å sende ut fakturaer i skoleferier, men naturligvis kan man ha ferie i andre perioder. eFaktura gjør dette litt enklere siden man da kan få faktura rett i nettbanken uavhengig av hvor man er. Samtidig er vi også fleksible om noen trenger litt ekstra tid på å betale fakturaen.

   Hilsen
   Helge Rege Gårdsvoll,
   Styreleder Mortensrudgrenda

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *