Get og manglende TV2

Vi har onsdag 17. juni sendt følgende forespørsel til Get:

TV2 er en av kanalene som er beskrevet i avtalen som en del av grunnpakken i vår kollektivavtale, og nå har den vært borte ganske lenge. Det nærmer seg på tide å fakturere beboerne våre og de ønsker naturligvis en prisreduksjon siden en allmennkringkaster mangler fra TV-pakken. Hvilken reduksjon kan dere tilby? 

Slik vi forstår dialogen har man hatt tilbud om å fortsette dagens avtale så ikke kundene ble berørt mens forhandlinger pågikk, men det har man valgt å ikke gjøre. Alternativet med flere poeng for andre kanaler er ikke interessant for alle av våre beboere, da man naturlig nok ønsker å se TV2. Så det bør være enten:

- TV2 tilbake snarest mulig
- Reduksjon i pris
- Økt internetthastighet kostnadsfritt siden flere vil trenge strømming

Det har også vært planlagt at Get gjør en oppfølging med alle beboerne i grenda rundt kollektivavtalen ved at de ringer rundt til alle. Blant annet for å høre rundt dekodere der mange har byttet til Get BoX. Dette vil trolig bli utført i løpet av juni måned så vi oppfordrer beboere som savner TV2 eller har andre utfordringer med Get til å ta dette opp da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *