Halloween 2020

Halloween nærmer seg og som alt annet blir det også forskjellig i år. Oslo kommune har laget en plakat med råd. Vi oppfordrer sterkt til at rådene følges av alle i grenda. Husk også at de som har utelysene skrudd av ikke ønsker besøk, og i år kan det være greit å gå forbi hus der det er usikkert om beboere ønsker besøk. Ønsker du at barn skal komme innom kan du gjerne sette ut en lykt eller gjøre noe annet så de forstår at her er de velkomne. Så får barna en fin markering selv om de ikke kan ha store selskap.
Så har styret gjennomført sine vanlige tiltak før Halloween, som inkluderer ekstra beredskap og inspeksjonsrunde fra Sikkerhetsgruppen Nordstrand og vi har snakket med skolene om bevisstgjøring. Ellers vil nok styret som mange andre være ute denne kvelden, så håper vi at det ikke blir noen ubehageligheter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *