Innkalling til generalforsamling og påmelding

Sakspapirene til årets generalforsamling ligger her: 2021 innkalling genfors MORTENSRUDGRENDA. Papirene er sendt til trykkeri og vil bli distribuert fysisk til alle beboere så snart de er klare.

For å delta på generalforsamlingen må du melde deg på og registrere ditt telefonnummer, eller oppgi at du ønsker stemmeseddel på papir. Dette gjør du her; https://www.mortensrudgrenda.no/pamelding-digital-generalforsamling-2021/

Årsmøtet gjennomføres i løpet av 8 dager og starter 18. mars. Det betyr at i løpet av disse dagene kan man logge inn og avlegge sin stemme. Det er mulig å legge til kommentarer på sakene og endre din stemme frem til møteslutt, men det er ikke mulig å endre forslagene til vedtak etter at møtet har startet

Andre forslag til vedtak
Når årsmøtet starter er alle forslag til vedtak låst, så det kan ikke komme nye forslag underveis. Dette er fordi det er mulig å logge inn og avlegge stemme fra start, og da må alle mulige alternativer være tilgjengelig. Ønsker du å fremme andre forslag enn de som er beskrevet her må de derfor sendes inn før møtet starter. Det kan du gjøre ved å sende til styreleder@mortensrudgrenda.no eller via post til Olasrudveien 91 innen 17. mars.

Valg
Valgkomiteens forslag til de valgene som skal gjøres er vedlagt. Det er IKKE mulig å legge til benkeforslag etter at årsmøtet har startet. Eventuelle benkeforslag må derfor varsles til styreleder@mortensrudgrenda.no eller via post til Olasrudveien 91 innen 17. mars.