Informasjon om varslet snøfall 11. mars

Melding fra de som brøyter hos oss: Torsdag denne uken er det meldt svært store snømengder i Oslo, mer enn på flere år dersom de mest «optimistiske» varslene slår til. Det er meldt overgang til regn på et eller annet tidspunkt, men om dette skjer midt i snøfallet eller om temperaturøkningen kommer etter, er ikke mulig å si per nå.

Så store snømengder vil bety fremkommelighetsproblemer både på offentlig vei og private plasser. Det vil forsinke vårt arbeid, i tillegg til at måking av så store snømengder er betydelig mer tidkrevende.

Vi har alt av maskiner og mannskap klart, og kommer til å sette i verk snørydding så tidlig som mulig, men heller ikke før noe har falt ned – det er lite poeng i måke 5 cm når det kommer 25 cm til påfølgende timer.

Første runde på dette snøfallet vil gjennomføres natt til torsdag/torsdag formiddag, dersom varselet stemmer. Denne runden vil ikke prioritere finish, men åpning av veier og plasser. Deretter kjører vi ny runde, denne gangen med finish.

Vi skal gjøre alt vi kan for å holde veier og plasser åpne for fremkommelighet, men torsdag kommer til å bli en krevende dag for alle som skal ferdes ute. Fredag morgen burde vi være klare med det aller meste, slik at fremkommelighet igjen er som normalt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *