Føringstillatelse for fiber

OBOS OpenNet skal levere ny fiber til oss som erstatning for vårt eksisterende kabelnett. Dette vil bil utført i løpet av høsten. Formelt sett trenger vi en føringstillatelse for å installere fiber til deg. For å hjelpe styret har vi bedt om at en kontaktperson i hvert garasjelag innhenter signatur på dette og du blir snart kontaktet om dette. Hvis ditt lag ikke har sendt kontaktperson ber vi om at det gjøres.

Tillatelsen gir OBOS tillatelse til å føre fiberkabel til ditt hus over din eiendom. Det setter krav til entreprenøren som gjør jobben og legger til grunn at fiberen legges der det avtales etter befaring. Vi vil søke å legge fiber der du ønsker det selv, men detaljene for dette blir klarlagt senere. Dato for slik befaring er ikke satt.

Hvis du ikke ønsker å ha fiber (og dermed ordne internett/TV selv etter at vi avslutter leveransen med Telia) ber vi om at beskjed sendes styreleder@mortensrudgrenda.no eller til din kontaktperson i garasjelaget. Dersom du har spørsmål kan du også sende det til samme adresse. Det er ikke alle detaljer som er fastlagte for når installasjonen starter opp og hvor fibrene skal gå gjennom grenda, men for de som uansett tenker at fiber skal vi ha setter vi pris på om den formelle avtalen kan signeres nå. Det er 288 husstander som skal involveres her, så vi får litt jobb med dette fremover. Men etterpå står vi med et moderne fibernett som vil fungere i veldig mange år fremover!

En kommentar til «Føringstillatelse for fiber»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *